Ελένη Μενεγάκη – Έλλη Στάη: Σε επίσημο δείπνο για καλό σκοπό! [pics]

Κοσμικό κάλεσμα στο κέντρο της Αθήνας για τις επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz έγινε το βράδυ της Δευτέρας. Μετά την τελετή φωταγώγησης του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά (δες εδώ) με στόχο την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, διοργανώθηκε ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό δείπνο με επώνυμους καλεσμένους.

Ο Οκτώβριος, είναι ο μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση και πρόληψη κατά του Καρκίνου του μαστού. Και για την τελευταία μέρα του, η Estee Lauder και η Darphin σε συνεργασία με το εστιατόριο Zonars διοργάνωσαν το ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο. Ο μεγάλος στόχος της βραδιάς ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Σύλλογο Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. που προσφέρει πλήρη ιατρική περίθαλψη σε ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες με καρκίνο μαστού.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού Ελένη Μενεγάκη, με τον Χρύσανθο Πανά και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, η Έλλη Στάη, ο Δούκας Χατζηδούκας και λίγοι ακόμη εκλεκτοί καλεσμένοι.

Δες φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη, Θοδωρής κουτσογιαννόπουλος, Χρύσανθος Πανάς

Ελένη Μενεγάκη

Έλλη Στάη

Δούκας Χατζηδούκας

Χρύσανθος Πανάς, Έλενα Σύρακα


Read More

And More