Eλένη Μενεγάκη – Φαίη Σκορδά: Ποια τις διαδέχτηκε στη φωταγώγηση του δέντρου σε γνωστό εμπορικό;

Μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους στήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο βόρεια προάστια και σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Και ενώ μεγάλη συζήτηση είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες ποια θα είναι η οικοδέσποινα της βραδιάς και θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι υπεύθυνοι ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη για τα παιδιά.

Μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε για το αν στην τελετή ενάρξεις των εορταστικών εκδηλώσεων θα είναι η Ελένη Μενεγάκη ή η Φαίη Σκορδά, αποκαλύφθηκε ποια ήταν η διαδοχός τους… Ο λογος για την Πέππα το Γουρουνάκι που ανέλαβε το count down για να φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έκανε μικρούς και μεγάλους να χαμογελάσουν.

Το μεγάλο εμπορικό (στέκι όλων των διάσημων) από το 2008 διοργανώνει μοναδικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, με οικοδέσποινες τις διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz. Για χρόνια τη φωταγώγηση του δέντρου έκανε η Ελένη Μενεγάκη και μόλις πέρσι, είδαμε εκεί το ζευγάρι Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά, οι οποίοι έκαναν σαφώς οικονομικότερη συμφωνία με το εμπορικό κέντρο για να βρεθούν στην εκδήλωση. Ωστόσο, φέτος το σκηνικό άλλαξε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, η Φαίη Σκορδά που ήταν και η πρώτη στην οποία απευθύνθηκαν αρνήθηκε ευγενικά να συμμετέχει στο event, μετά το χωρισμό της. Ο φόβος να εκτεθεί τόσο πολύ σε κάμερες και δημοσιογράφους, μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ήταν για αυτήν ανασταλτικός παράγοντας για τη συνεργασία με το εμπορικό. Ακολούθησε νέα πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία συνέχισε να έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και έτσι αποφασίστηκε να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο νέο πρόσωπο έκπληξη.

Και πράγματι, η Πέππα το Γουρουνάκι, με τον Τζώρτζ και την παρέα τους τραγούδησαν και έπαιξαν ένα σκετσάκι από τη θεατρική παράσταση «το Όνειρο της Πέππα», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Εκεί βρέθηκε και Κάρμεν Ρουγγέρη που υποδέχτηκε τις χορωδίες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη και του International School of Athens.



Read More

And More