Ελένη Μενεγάκη: Η βαφτιστήρα της μιλά για τις παγωμένες σχέσεις τους

Νονά της κόρης του Δημήτρης Κοντολάζου είναι η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει πολύ καλές σχέσεις με τη βαφτιστήρα της. Η Σοφία Κοντολάζου, που κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά για τον “πάγο” που υπάρχει με την οικοδέσποινα του Alpha.

Για μένα δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη -τη θυμάμαι πάντα ως συγγενή μου- αλλά η αγαπημένη μου νονά και θέλω να την ξαναδώ”, υποστηρίζει η 23χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτοντας πως σταμάτησαν να έχουν επαφές από όταν ήταν μικρή. Ο λόγος, όπως εξομολογείται στην εφημερίδα, δεν έχει να κάνει με εκείνη αλλά με τους γονείς της.


Ο Δημήτρης Κοντολάζος με τη σύζυγό του, Καρολίνα Στάμου και την κόρη τους, Σοφία

Όσο για τα πρώτα της βήματα στη μουσική και τη σύγκριση με τον διάσημο μπαμπά της, είπε: “Ως κόρη του Δημήτη Κοντολάζου και της Καρολίνας Στάμου μεγάλωσα στο χώρο του τραγουδιού μπροστά και πίσω από τα φώτα και γνωρίζω αρκετά πράγματα για το επάγγελμα που ακολουθώ κι εγώ σήμερα. Αυτό είναι το καλό, όταν είσαι παιδί καλλιτεχνών. Το κακό είναι ότι μια μερίδα κόσμου με συγκρίνει μαζί τους. Καθένας όμως γράφει τη δική του ιστορία, όποια κι αν είναι αυτή, και με αγχώνει λίγο, επειδή κάποιοι δεν μπορούν εύκολα να ξεχωρίσουν ότι είναι άλλο ο Κοντολάζος κι άλλο η Σοφία, που τυγχάνει να είναι κόρη του.”

Read More

And More