Ελένη Μενεγάκη: Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά γνωστής δημοσιογράφου!

Άστραψε και βρόντηξε η Ελένη Μενεγάκη. Μετά την εκπομπή των Αποκαλυπτικών του περασμένου Σαββατοκύριακου και τους χαρακτηρισμούς που άκουσε για το πρόσωπό της από την δημοσιογράφο και πρώην πολιτικό Τάνια Ιακωβίδου, η γνωστή παρουσιάστρια απευθύνθηκε στο δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό και ζήτησε να κινηθεί νομικά.

Μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και στον Μένιο Φουρθιώτη, ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός αποκάλυψε πως τη Δευτέρα θα κατατεθεί αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου για απρεπείς χαρακτηρισμούς. «Εμμέσως, αλλά και σαφέστατα υπήρξαν αναφορές από την δημοσιογράφο που έθιξαν ακόμη και την εντιμότητα της κυρίας Μενεγάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να κινηθεί νομικά ούτε απέναντι στον τηλεοπτικό σταθμό, ούτε και στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, αλλά μόνο στον άνθρωπο που την έθιξε. «Δεν υπάρχει καμιά πρόθεση για να εισπράξει η κα Μενεγάκη το οποιοδήποτε ευρώ. Η βούληση που υπάρχει είναι να αντιμετωπιστεί το ζήτημα και να σταματήσουν οι κακόβουλες αναφορές στο πρόσωπό της και οποιοδήποτε χρηματικό ποσό οριστεί θα διατεθεί σε κοινωφελή σκοπό».
Και συνέχισε: «Θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει πρόθεση για οποιοδήποτε χρηματικό όφελος. Η απόφασή της είναι να σταματήσουν οι αναφορές που την θίγουν και την προσβάλλουν. Όχι η κριτική, που είναι καλοδεχούμενη, αλλά τα κακόβουλα σχόλια που την θίγουν… Οι αναφορές που έγιναν στο πρόσωπό της ήταν εκτός ορίων».

Read More

And More