Ελένη Μενεγάκη: Μας δείχνει τη φετινή σοδειά από το μποστάνι της! [pic]

Η αγάπη της για την φύση είναι γνωστή και η Ελένη Μενεγάκη νιώθει πολύ χαρούμενη όταν ασχολείται με το μποστάνι της και βγάζει μάλιστα και… καλή σοδειά. Η παρουσιάστρια του Alpha καλλιεργεί φρούτα και λαχανικά και συχνά μας δείχνει τους καρπούς των κόπων της μέσα από το Instagram.

Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο η Ελένη Μενεγάκη έκανε επιστροφή στη φύση, άφησε στην άκρη τα ψηλοτάκουνα και τα coctail dresses, ντύθηκε casual και χαλάρωσε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η εκδρομή στη φύση (χάρη στον καλό καιρό) και οι όμορφες στιγμές με τον καλό της δεν έλειψαν και από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο, λοιπόν ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της, λίγα λεπτά αφότου είχε γεμίσει το καλάθι της με μελιτζάνες και λεμόνια από τον κήπο της, δείχνοντας πραγματικά χαρούμενη. “Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο, τα πιο ωραία, τα πιο απλά”, έγραψε χαρακτηριστικά.

#eleni #elenimenegakiδεν υπαρχει τιποτα ωραιοτερο ….τα πιο ωραια ,στα πιο απλα

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @elenimenegaki στις


Να σου θυμίσω ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει πολλές φορές με υπερηφάνεια για το μποστάνι της και τα βιολογικά προϊόντα που καλλιεργεί στον επίγειο παράδεισο της στα Άχλα…

Δες παλαιότερες φωτογραφίες:

Read More

And More