Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Οι διακοπές έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό για την Ελένη Μενεγάκη! Η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές του καλοκαιριού με την οικογένειά της και τον Ματέο Παντζόπουλο και μοιράζεται κάθε της εμπειρία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να ταξιδέψει στα ελληνικά νησιά και μέρη. Η ωραία Ελένη αποφάσισε να επισκεφθεί την Άνδρο, το Σούνιο και τα νησιά του Ιονιού, δείχνοντας τον ενθουσιασμό και την προτίμησή της στις ομορφιές της Ελλάδας.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στα νησιά του Ιουνίου με τελευταίο σταθμό την όμορφη και μικροσκοπική Μαδουρή.

Η ίδια με απαθανατίζει τα όμορφα και γαλήνια μέρη της Ιθάκης και τον υπόλοιπων νησιών και τα μοιράζεται με όλους εμάς.

Επιπλέον, βλέπουμε την παρουσιάστρια με άψογο στιλ να απολαμβάνει την απέραντη θάλασσα και τα μικρά σοκάκια των νησιών.

Από ότι βλέπουμε, η Ελένη περνάει αυτές τις ξεχωριστές στιγμές με την οικογένειά της και αγαπημένα πρόσωπα φυσικά.

Στις αρχές του Αυγούστου η Ελένη ανέβασε μια φωτογραφία που απαθανατίζει την μοναδική στιγμή πατέρα-κόρης. Ο Ματέο κρατάει στους ώμους του την μικρή τους κόρη και περπατούν στη λευκή αμμουδιά, με φόντο ένα εκκλησάκι και το πράσινο τοπίο. Η Ελένη βρίσκεται στο μέρος που την ηρεμεί, την Άνδρο δηλαδή.

Τέλη Ιουλίου και η Ελένη βρίσκεται στο Σούνιο. Με απλό και καλοκαιρινό στιλ στέκεται μπροστά από το ναό του Ποσειδώνα και ρεμβάζει.

#eleni #elenimenegaki #summer #moonlight #happyholidays @teomisokalos #onarexperience

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Πριν από όλα αυτά, οι διακοπές της Ελένης περιλάμβαναν χαλαρές στιγμές στην παραλία, κάτω από το φως του φεγγαριού και με την παρέα του Ματέο και του αδερφού της.

Read More

And More