Ελένη Μενεγάκη: Σέξι πόζες με φόντο την Καλντέρα στη Σαντορίνη! Φωτογραφίες

Μπορεί τα Άχλα να είναι για εκείνη ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός στην Ελλάδα, η Ελένη Μενεγάκη όμως πριν λίγο καιρό ταξίδεψε για επαγγελματικούς λόγους στη Σαντορίνη. Και έβαλε “φωτιά” στο νησί με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της.

Σέξι και εντυπωσιακή φωτογραφήθηκε με φόντο την Καλντέρα και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη. Mπορεί, μάλιστα, να είναι μαμά 4 παιδιών αλλά τόσο το κορμί της όσο και το σεξαπίλ της βάζει κάτω 20άρες! Η γυμναστική και η διατροφή, άλλωστε, είναι τα «όπλα» της για να χάσει όλα σχεδόν τα κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη – και ακόμα περισσότερα.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια για το Πάσχα, επέλεξε ένα ακόμη πιο εξωτικό ταξίδι – μετά την από την επίσκεψη στη Σαντορίνη- και βρέθηκε με τον Ματέο Παντζόπουλο στο Μαίάμι (δες εδώ). Ενώ και πριν λίγες μέρες άρχισε τις βουτιές της στα Άχλα! “Πέρασα καταπληκτικά στην Άνδρο, είναι ο τόπος που λατρεύω και που με κάνει να ηρεμώ και να ξεκουράζομαι”, έλεγε και ξανάλεγε στο περιβάλλον της η παρουσιάστρια όταν τη ρωτούσαν για το πώς ήταν το διήμερό της.

Διάβασε περισσότερα στο “You” που κυκλοφορεί!

Read More

And More