Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα στήριξης από τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο! [pic]

Μπορεί όλα να αλλάζουν για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά αυτό που την κρατά δυνατή και της δίνει πάντα κουράγιο είναι η στήριξη και η αγάπη της οικογένειάς της. Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της στα Άχλα, αυτήν την περίοδο είναι σε πυρετό προετοιμασιών και αλλαγών για την εκπομπή της στον Alpha. Η ωραία Ελένη, άλλωστε, μπορεί να δείχνει χαμογελαστή και χαλαρή, αλλά είναι έτοιμη να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με στόχο να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης.

Παρόλα αυτά, δεν χάνει την αισιοδοξία της, αλλά και τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Ματέο Παντζόπουλος και τα παιδιά της είναι πάντα στο πλευρό της, όπως επίσης και η μητέρα με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο. Η σχέση της Ελένης με τον Θοδωρή άλλωστε, είναι πολύ ξεχωριστή με την παρουσιάστρια να μιλά πάντα με συγκινητικά λόγια για τον μικρότερο αδελφό της.

Το ίδιο όμως, συμβαίνει και από την πλευρά του Θοδωρή, που μπορεί να βλέπει την αδελφή του ευτυχισμένη με τον καλό της, είναι ομως πάντα εκεί στήριγμα και προστάτης για εκείνη. Και έτσι, με κάθε ευκαιρία της δείχνει πως είναι στο πλευρό της. Αυτό τουλάχιστον, φανερώνει και το νέο μήνυμά του στο Instagram.

“Θα είμαι πάντα εκεί για εσένα” γράφει ο Θοδωρής και ανεβάζει στο προφίλ του μια φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη, από το γάμο του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη, όπου και την συνόδευσε πριν λίγες μέρες…

Read More

And More