Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό που την έκανε αγνώριστη και τόσο αδύνατη!

Η Ελένη Μενεγάκη, εμφανίστηκε στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, άκρως ανανεωμένη κι αδυνατισμένη. Όπως αποκάλυψε μόνη της, έχασε αρκετά κιλά από το άγχος της και την στενοχώρια της με τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατίας χαλάρωσε και βρήκε το χαμένο της χαμόγελο.

Τα κιλά της όμως διατηρηθηκαν και δεν πήρε ούτε γραμμάριο! Ο λόγος; Της αρέσει πολύ το νέο look και γι’ αυτό το λόγο γυμνάζεται περισσότερο, τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα στο σπίτι της, ενώ έχει ελαττώσει και το κρέας. Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα Freddo, η Ελένη επιλέγει να τρώει καθημερινά, πολλά φρούτα και λαχανικά. Μάλιστα πολλές φορές τα μπερδεύει μεταξύ τους, δημιουργώντας γευστικότατες σαλάτες που περιλαμβάνουν και τα δυο, καθώς και ξηρούς καρπούς. Αυτό το μυστικό της το είπε, φίλος της διαιτολόγος, καθώς έτσι χορταίνει χωρίς ν’ αποθηκεύει λίπος, αλλά και να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες.


Η Ελένη δεν υπήρξε ποτέ υστερική με το φαγητό . Ακόμη και όταν έπαιρνε μερικά κιλά, φρόντιζε να τα χάνει σταδιακά και δεν την έπιανε πανικός επιδή βρίσκεται στην τηλεόραση. Ακόμα και στις εγκυμοσύνες της, όπου έφτασε να πάρει μέχρι και 15 κιλά, η παρουσιάστρια έτρωγε ό,τι τραβούσε η όρεξή της, όμως φέτος όταν είδε στον καθρέφτη τον εαυτό της πολύ αδύνατο, της άρεσε.

Read More

And More