Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και οι αποκαλύψεις για το σπίτι της!

Ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη έκανε η Ελένη Μενεγάκη και έγινε το talk of the town. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε με τους συνεργάτες της στη συμπρωτεύουσα και τη μεγάλη γιορτή για τα 15 χρόνια λειτουργίας των καταστημάτων ΙΚΕΑ, συναντήθηκε με τον κόσμο και διάλεξε τα αγαπημένα κομμάτια για το δικό της σπίτι.

Χαμογελαστή και χαλαρή, η Ελένη βρέθηκε στο κατάστημα και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο, ενώ έκανε και μια μικρή έρευνα αγοράς και μίλησε στις κάμερες για το δικό της σπίτι. Σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή Αποκαλυπτική του Μένιου Φουρθιώτη, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: “Στο σπίτι μου όσο και να προσπαθούμε να είναι διακοσμημένο δεν είναι. Είναι σαν “βομβαρδισμένο”. Όποιος και να μπει μέσα θα βρει πολλά πράγματα σε σημεία που δεν είναι η θέση τους. Από παιχνίδια, μπάλες πάνω σε καναπέδες μέχρι μικρά και μεγάλα πιατάκια…”, ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ωστόσο, το σπίτι είναι για εκείνη το αγαπημένο μέρος και φροντίζει να το διακοσμεί πάντα με το δικό της γούστο και με τη βοήθεια καλού της φίλου που ασχολείται με αυτό το αντικείμενο.

Όσον αφορά τώρα στο ταξίδι της;Η Ελένη έφθασε στη συμπρωτεύουσα το βράδυ της Παρασκευής, έμεινε μέσα και ξύπνησε νωρίς το πρωί για να βρεθεί στην εκδήλωση και να επιστρέψει μετά στην Αθήνα. Μαζί της ήταν ο καλός της φίλος και hairstylist Βασίλης Μπουλούμπασης και η make up artist Ρούλα Σταματοπούλου, που ανέβασαν και selfies με την Ελένη στο Instagram…

Φιλια και απο τους τρεις μας#happeningnow #ikea #thessaloniki #zoumemazi #elenimenegaki #work #fun #love #friends

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης larou1 (@larou1) στις

#Thessaloniki #just #now #ikea #zoumemazi @elenimenegaki @larou1

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bouloubasis Vasilis B (@bouloubasisv) στις

#ikea #zoumemazi #elenimenegaki #goodmorning

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Xristina Koukourona (@xristinarona) στις


Οι φωτογραφίες με τον κόσμο:

#sobeautifulwoman #sohappy #respect #elenimenegaki #δενσυγκρινεσαι

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Maria Matrapazi (@matrapazimaria) στις

Για ψώνια ξεκίνησα..πανω στην Ελένη έπεσα#@elenimenegaki #Thessaloniki #22/10 #birthday party #Ikea #15 #Greece #elenimenegaki

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dionisis Zarotis Jr. (@dionzar_official) στις

Read More

And More