Ελένη Μενεγάκη: Βραδινή βόλτα με τον Ματέο της στο σινεμά! Φωτογραφίες

Όλο και αυξάνονται το τελευταίο διάστημα οι επίσημες έξοδοι της Ελένης Μενεγάκη με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο. Το ζευγάρι, αυτήν τη φορά άφησε τα παιδιά στο σπίτι και βρέθηκε σε γνωστό κινηματογράφο για την avant premiere της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη… “Ένας άλλος κόσμος”.
Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα και στην οποία συμμετείχε ο Μηνάς Χατζησάββας. Αυτή ήταν και η τελευταία ταινία πριν τον ξαφνικό θάνατό του…

ΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Στην πρώτη προβολή της ταινίας που έγινε στα Village Cinemas στο Mall βρέθηκαν όλοι οι άνθρωποι του Alpha και ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη με τον Ματέο της. Το ζευγάρι έφθασε μαζί στον κινηματογράφο, συναντήθηκε με τον δημιουργό Χριστόφορο Παπακαλιάτη, την Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη και πολλούς άλλους και απόλαυσε την ταινία.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως εκτός από τη στιγμή που η Ελένη πόζαρε μόνη στους φωτογράφους, ο Ματέο καθ’ όλη την υπόλοιπη διάρκεια της βραδιάς δεν έφυγε από κοντά της!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More