Ελένη Ράντου: “Η απιστία είναι υγιής”

Η Ελένη Ράντου μπορεί να απέχει από την τηλεόραση εδώ και αρκετό διάστημα, αλλά δεν έχει περάσει χρονιά που να μην πρωταγωνιστεί σε κάποια θεατρική παράσταση. Η ταλαντούχα ηθοποιός, αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε πρόβες, για την θεατρική παράσταση “Φιλουμένα Μαρτουράνο” που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής. Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, η Ελένη Ράντου μίλησε στην εφημερίδα Real Life και στον Βασίλη Μπουζιώτη για την απιστία, ενώ αποκάλυψε ότι την συγχωρεί…

“Αν μπεις στον κόπο να δεις πόσο δυστυχής είναι κι αυτός που απατάει και αν δεν εγκλωβιστείς από τον εγωισμό σου, τότε δεν τίθεται θέμα συγχώρεσης, τίθεται θέμα κατανόησης. Να συγχωρέσω θα μου ήταν πιο δύσκολο. Δεν νιώθω Θεός για να δίνω άφεση. Να κατανοήσω, ναι. Αυτό το καταφέρνω” τόνισε η Ελένη Ράντου.

Πόσο δύσκολο είναι να μένει κανείς πιστός στον άλλον μια ολόκληρη ζωή;
Αυτό είναι ακατόρθωτο, να μη σου πω αφύσικο. Νομίζω ότι κινείται στο πλαίσιο της κοινωνικής υποκρισίας. Άσε που πιστεύω ότι η απιστία είναι υγιής. Ανανεώνει το ενδιαφέρον για τον άλλον. Το ζόρικο είναι η προδοσία. Η απάτη παλεύεται.

Το “για πάντα” το πιστεύεις;
Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ένα ταίριασμα πάνω από τις δυνάμεις τους. Αυτοί οι άνθρωποι, όσο κι αν παλέψουν να είναι χώρια, δεν τα καταφέρνουν. Πάλι μαζί γυρνούν. Δεν έχω, όμως, καμία ρομαντική άποψη γι’ αυτούς. Κάποια στιγμή είναι βασανιστικό κι αυτό το δέσιμο.

Κράτα το

Read More

And More