Ελένη Ράντου: Τα συγκινητικά λόγια για το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

“Ήσουν, είσαι και θα είσαι Σπουδαίος!… Γιατί ήσουν πρώτα απ’ όλα Άνθρωπος! Είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα…. αγαπημένε μου Μηνά. Δεν πάει να λέει ο θάνατος τα δικά του…. εσύ θα είσαι πάντα εδώ… μαζί μας!”. Με αυτά τα λόγια η Ελένη Ράντου αποχαιρέτισε μέσα από το προφίλ της στο Facebook τον Μηνά Χατζησάββα.
Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στην τελευταία ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Ένας άλλος κόσμος”, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 67 χρόνων. Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε συμπληρώνοντας ακριβώς μία εβδομάδα νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Ακριβώς μία εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη avant premiere της νέας του ταινίας (είχε οριστεί για τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου).

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά μια εβδομάδα πριν, το πρωί της Δευτέρας (23 Νοεμβρίου) βρισκόταν κανονικά στις πρόβες του για μια θεατρική παράσταση που ετοίμαζε στο θέατρο Badminton και το ίδιο βράδυ οδηγήθηκε στον Ευαγγελισμό, έχοντας υποστεί βαρύ εγκεφαλικό. Το ιατρικό ιστορικό του έκανε την κατάσταση εξ αρχής κρίσιμη. Και μια εβδομάδα μετά δεν άντεξε, πέθανε στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Read More

And More