Ελένη Τσολάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Παύλο Πετρουλάκη!

Στα καλύτερά τους είναι η Ελένη Τσολάκηκαι ο σύντροφός της, Παύλος Πετρουλάκης. Το ζευγάρι, μπορεί να έχει πάρει την μεγάλη απόφαση ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2017, όμως δεν κάνει πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα διασκέδασαν οι δυο τους στο νυχτερινό κέντρο Fantasia και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε, κατά την αποχώρησή τους. Και οι δυο έδειχναν πολύ ευδιάθετοι και πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.

Τον προηγούμενο μήνα, άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον δήλωσε στη Realnews:Υπάρχει έντονα η σκέψη και από τις δύο πλευρές μέσα στο 2017 να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με γάμο, αφού η Ελένη βρήκε στον Παύλο το άλλο της μισό”.

Τον Απρίλιο η Ελένη είχε γενέθλια και έκλεισε τα 31 της χρόνια. Ο σύντροφός της διοργάνωσε ένα prive party στο σπίτι του στην Πεντέλη, στο οποίο καλεσμένοι ήταν οι γονείς του, οι γονείς της παρουσιάστριας που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και φίλοι του ζευγαριού. το συγκεκριμένο πάρτι έκρυβε και μια άλλη έκπληξη. Εκτός λοιπόν από τα γενέθλια της Ελένης, γιόρτασαν και την ημέρα που ο Παύλος της έκανε πρόταση γάμου, ένα χρόνο πριν. Ενώ διατηρούσαν σχέση μόνο μερικούς μήνες, πέρσι το ζευγάρι επισκέφτηκε τους γονείς της Ελένης στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις.

Το ζευγάρι έχει πάρει πλέον την απόφαση να ενώσει τις ζωές του. Άλλωστε, αν και δεν ζουν επίσημα κάτω από την ίδια στέγη, ήδη περνούν τον περισσότερο χρόνο μαζί, συνήθως στο σπίτι του επιχειρηματία.

Read More

And More