Ελένη Χατζίδου: Μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη!

Aνανωμένη και έτοιμη για νέες επιτυχίες και περιπέτειες, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της, λέγοντας πως όντως έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι δεν ήταν κάτι ξαφνικό όπως νόμιζε ο κόσμος..

Η Ελένη Χατζίδου τόνισε πως συνεχίζουν να μιλάνε γιατί έχουν να λύσουν κάποιες εκκρεμότητες αφού έμεναν για καιρό κάτω από την ίδια στέγη και ότι δεν την πείραξε όταν τον είδε να διασκεδάζει με την Βαλέρια Χοψονίδου αφού διευκρίνησε ότι είναι φίλη του. “Αφού χωρίσαμε εμένα δε με νοιάζει τι κάνει και με ποιον βγαίνει… Αυτό είναι δικό του θέμα”…

Σε ερώτηση της Κατερίνας για το αν είναι καλά μετά το χωρισμό η Ελένη είπε πως είναι καλά και πως … έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της που τη λατρεύει και ετοιμάζει νέα πράγματα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που έδωσε ο πρώην σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης σε κυριακάτικη εφημερίδα στην οποία όχι μόνο επιβεβαίωσε το χωρισμό τους αλλά τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Η Ελένη είπε πως μίλησαν και πως απλά ο ποδοσφαιριστής απάντησε σε δυο τρεις ερωτήσεις στο τηλέφωνο και δεν ‘εδωσε συνέντευξη. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως τον πρώτο καιρό δεν σήκωνε το τηλέφωνο ούτε στους φίλους της δημοσιογράφους.

Read More

And More