Ελένη Χατζίδου: Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο που της έκαψαν το αυτοκίνητο! [pics]

Σοκαριστικές στιγμές έζησε χθες τα ξημερώματα η Ελένη Χατζίδου. Το αυτοκίνητό της μάρκας Smart έπιασε φωτιά και μέσα σε λίγα λεπτά καταστράφηκε ολοσχερώς. Δυο οχήματα της πυροσβευστικής έσπευσαν στην πυλωτή προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά που είχε επεκταθεί και στο διπλανό όχημα αλλά όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες του TLIFE, και στο ταβάνι αλλά και στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας στη Γλυφάδα όπου διαμένει η τραγουδίστρια.

Αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από τις αρχές για το τι προκάλεσε την φωτιά αλλά σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ άγνωστος περιέλουσε με βενζίνη το αυτοκίνητο της γνωστής τραγουδίστριας το οποίο σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η Ελένη Χατζίδου μόλις αντιλήφθηκε τη φωτιά πήρε αμέσως την πυροσβεστική ενώ στην προσπάθεια του TLIFE, να επικοινωνήσει μαζί της, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Ο φωτογράφος του TLIFE, Πέτρος Χόντος, βρέθηκε στο σημείο της πυρκαγιάς . Το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας ή μάλλον ότι απέμεινε από αυτό είχε απομακρυνθεί πριν λίγες ώρες αλλά όπως βλέπεις η φωτιά ήταν αρκετά μεγάλη

Σε αυτό το σημείο βρισκόταν σταυθμευμένο το αυτοκίνητο της Ελένης Χατζίδου

Όπως μπορείς να διακρίνεις η φωτιά έφτασε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Επιμέλεια κειμένου Μαρία Ρουμελιώτου

Read More

And More