Ελεονώρα Μελέτη: O σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου και μας δείχνει το μονόπετρο! [pics]

Η Ελεονώρα Μελέτη ζει μια άκρως ευτυχισμένη περίοδο, καθώς το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον γνωστό επιχειρηματία, Θοδωρή Μαροσούλη. Το ζευγάρι, μπορεί να είναι μαζί λιγότερο από έναν χρόνο αλλά είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα στη σχέση του. Η γνωστή παρουσιάστρια, άλλωστε, είχε αποκαλύψει σε πρόσφατες δηλώσεις της πως ο Θοδωρής είναι ο “άντρας της ζωής της”.

Ανήμερα των γενεθλίων της, χθες Κυριακή, ο σύντροφος της Ελεονώρας της ετοίμασε ένα όμορφο πάρτι με τους φίλους της και μια ξεχωριστή έκπληξη! Ο Θοδωρής Μαροσούλης έκανε την μεγάλη πρόταση στην παρουσιάστρια και εκείνη, φυσικά, είπε το μεγάλο “ναι”. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό Instagram του επιχειρηματία, όπου ανέβασε την μέλλουσα γυναίκα του να φοράει το μονόπετρο που της έδωσε.
Η Ελεονώρα Μελέτη κρατούσε σιγή ιχθύος για τα προσωπικά της, μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, όπου πόζαρε για πρώτη φορά στον φωτογραφικό φακό στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου. Ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι επίσης δημοσιογράφος και γιος του θεατρικού επιχειρηματία Δημήτρη Μαροσούλη. Είναι αθλητής του τριάθλου IronMan, ασχολείται με τις θεατρικές παραγωγές και λατρεύει την περιπέτεια και και τα θαλάσσια σπορ.
Δες τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media:

Read More

And More