Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Στο θέατρο με την ανιψιά της παρουσιάστριας! [pics]

Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη και το απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί. Η γνωστή παρουσιάστρια παρά τις μικρές δυσκολίες με τις βραδινές αϋπνίες έχει βρεί σιγά σιγά τις ισορροπίες της και απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαροσούλη, που την φροντίζει και δεν της χαλά χατίρι!

Το ζευγάρι μάλιστα, βρέθηκε αυτές τις μέρες και στο θέατρο και απόλαυσε την παράσταση “Τέρατα” του Γιώργου Θεοφάνους. Και φυσικά οι δυο τους δεν ήταν μόνοι, αφού στην παρέα τους είχαν την μικρή Μαρία. Το 8χρονο κοριτσάκι είναι η ανιψιά και βαφτιστήρα της Ελεονώρας (κόρη του αδελφού της Δημήτρη) και της έχει φυσικά μεγάλη αδυναμία. Συχνά τις βλέπουμε μαζί για βόλτες και ψώνια και τώρα έγινε και μια ξεχωριστή έξοδος με τον σύντροφο της Ελεονώρας.

Τόσο η παρουσιάστρια μάλιστα, όσο και ο καλός της ήταν πολύ περιποιητικοί με την μικρή και δεν την άφησαν λεπτό από κοντά τους… κάνοντας πρόβα και για το δικό τους μωράκι που έρχεται σε λίγους μήνες!

Η Ελεονώρα με την ανιψιά της πριν ξεκινήσει η παράσταση προμηθεύτηκαν και τα απαραίτητα σνακς για να δουν το έργο, με την παρουσιάστρια να κάνει πού και πού καμιά μικρή παρασπονδία στη διατροφή της.

Με τον Γιώργο Θεοφάνους…

Read More

And More