Ελεονώρα Μελέτη: Βρέθηκε στη Γλυφάδα και στην προσπάθεια που γίνεται στην αντιμετώπιση της μόλυνσης!

To καυτό θέμα των ημερών είναι η μόλυνση του Σαρωνικού. Kαι μπορεί στη ζωή της Ελεονώρας Μελέτη να συμβαίνουν πολλά ευχάριστα, αφού πρόσφατα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαροσούλη, αλλά η ίδια δεν παύει ν’ αχολείται με όσα την απασχολούν. Η παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι αγαπά πολύ τη θάλασσα και τα σπορ και πως πολύ συχνά βρίσκεται στη Σαρωνίδα για Windsurf.

Η μόλυνση της περιοχής, είναι κάτι που της έχει στοιχίσει και σήμερα βρέθηκε στη Γλυφάδα και δίπλα στου ανθρώπους που προσπαθούν για την αντιμετώπισή της. Όπως έγραψε και η ίδια οι προσπάθειες που γίνονται είναι υπεράνθρωπες, αλλά με την συγκεκριμένη τεχνική το πετρέλαιο απομακρύνεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Δες το βίντεο που ανέβασε

Η οικολογική καταστροφή στις ακτές του σαρωνικου είναι τεράστια. Βρεθηκα σήμερα στη Γλυφάδα και παρακολούθησα από κοντά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της εταιρείας Antipollution για την αντιμετώπιση της μόλυνσης. Με μια μοναδική τεχνική που μόνο οι άνθρωποι της Antipollution γνωρίζουν το πετρελαιο απομακρύνεται από το νερό με τον πιο αποτελεσματικό άμεσο αλλα πρωτίστως οικολογικό τρόπο… #antipollution # cleanthebeaches

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις

Read More

And More