Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αρραβωνιάζεται στην Κρήτη με τον σύντροφό της;

Είναι γνωστό ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Ηρακλειώτη Γιάννη Αθητάκη. Γνωρίστηκαν επί σκηνής, όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση του Εθνικού θεάτρου “Εντίθ Πιάφ”, στην οποία πρωταγωνιστούσε η τραγουδίστρια.

Ο 33χρονος έχει ασχοληθεί με το modeling και έχει κατακτήσει τον τίτλο του Mr Manhunt Greece 2006. Ένα χρόνο αργότερα εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό, όπου και κατέκτησε τη τρίτη θέση. Μαζί είναι πάνω από ένα χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr το γνωστό ζευγάρι που διέμενε όλο το Καλοκαίρι σε περιοχή του Ηράκλειου, απόλαυσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις καλοκαιρινές διακοπές του, ενώ πολύ συχνά τα βράδια έκανε παρέα κι έτρωγεμε την οικογένεια του Γιάννη Αθητάκη και κοντινούς τους φίλους.

Τον τελευταίο καιρό οι επισκέψεις της γνωστής τραγουδίστριας είναι συχνές στο νησί…επιβεβαιώνοντας την σχέση της με τον ηθοποιό. Το πιο juicy κομμάτι όμως των πληροφοριών είναι ότι πολύ σύντομα θα τελεστούν και επίσημα οι αρραβώνες του ζευγαριού… εντός του νησιού.

Read More

And More