Ελεονώρα Ζουγανέλη: Οι γονείς της είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της!

Είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της και όχι άδικα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ισιδώρα Σιδέρη δηλώνουν πάντα περήφανοι γονείς και δεν χάνουν live της κόρης του Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια που κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια, από μικρή έμαθε να είναι ελεύθερη και δημιουργική και σε κάθε ευκαιρία κάνει τους γονείς της χαρούμενους.

Εκείνοι πάντα βρίσκονται στο πλευρό της, την στηρίζουν, την βοηθούν και την θαυμάζουν… και φυσικά είναι οι μεγαλύτεροι fans της. Έτσι και αυτές τις μέρες βρέθηκαν στο Θέατρο Βράχων όπου άνοιξε η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της Ελεωνόρας με τίτλο “love tour”.

Με την επιθυμία να μας θυμίσει ότι, όπου υπάρχει αγάπη, γίνονται υπέροχα πράγματα, η Ελεωνόρα ξεκίνησε τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία της. Μετρώντας, μάλιστα, αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, η Ελεωνόρα έχει ετοιμάσει για τις φετινές καλοκαιρινές συναυλίες ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της.

Συντελεστές

Ενορχηστρώσεις τραγουδιών: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας, υπεύθυνοι ήχου: Brian Coon – Δημήτρης Σαμαράς. Μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν: κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος: ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: ακουστική, κλασική και ηλεκτρική κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης: τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης: μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

Read More

And More