Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Βόλτες και ψώνια στη Μύκονο!

Τα καλύτερα καλοκαίρια της έχει περάσει στη Μύκονο και δεν τα αλλάζει. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η διάσημη τραγουδίστρια με την βελούδινη φωνή μπορεί να μην αγαπά τα κοσμοπολίτικα μέρη, το νησί των ανέμων όμως πάντα την μάγευε.

Η Μύκονος είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και παρόλο που τους καλοκαιρινούς μήνες είναι…γεμάτη φωτογράφους, η Ελεωνόρα πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για μικρές ινκόγκνιτο αποδράσεις στο νησί. “Στη Μύκονο είμαι τρομερά προσεκτική και αυτό με έχει καταπιέσει. Δεν πάω συχνά στο νησί ή πάω σε παραλίες που ξέρω ότι δεν έχει φωτογράφους, αλλά δεν κρύβομαι”, είχε αποκαλύψει πριν χρόνια σε συνέντευξή της και ακόμη και τώρα λίγες είναι οι φορές που θα την “τσακώσουν” οι παπαράτσι.

Οι διακοπές της στο νησί, όμως, εν μέσω των live εμφανίσεων της, την κάνουν πάντα να χαλαρώνει… Μια βόλτα στη θάλασσα, φαγητό στα αγαπημένα της στέκια… και γιατί όχι ένα πέρασμα από τα μαγαζιά στα Ματογιάννια. Εκεί όπου την συνάντησε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE με ανανεωμένο λουκ και χαλαρή διάθεση!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας

Read More

And More