Ελεύθερος μετά την απολογία του ο Ανδρέας Τουρνάς – Τι αποκαλύπτει μέσα από τη φυλακή στην Tatiana Live ο 32χρονος Βούλγαρος συγκατηγορούμενός του

“Σίγουρα ευχαριστημένος. Θέλω να περιμένουμε βέβαια το πρωτόδικο για να δικαιωθούμε πλήρως. Χαρούμενος που θα ξαναδώ το μικρό”, είμει στους δημοσιογράφους ο Ανδρέας Τουρνάς λίγο μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος. Ο 39χρονος είχε παραδοθεί στις αρχές την Πέμπτη, λίγο αφότου μίλησε στην Tatiana Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την υπόθεσή του.

“Κερδίσαμε μία μάχη, όχι τον πόλεμο. Ο πόλεμος θα κερδιθεί στο δικαστήριο”, δήλωσε ο συνηγορός του Απόστολος Τσέας. Ο Ανδρέας Τουρνάς κατηγορούνταν ότι είναι ο «χοντρός» στην «σκληρή» συμμορία των ληστών ωστόσο ο ίδιος δηλώνει αθώος και ότι η εμπλοκή του αφορά μόνο μία ληστεία.

Κάτι που επιβεβαιώνει μιλώντας στην εκπομπή, μέσα από τη φυλακή, ο 32χρονος Βούλγαρος συγκατηγορούμενός του: “Θα ήθελα να πω ότι ο Τουρνάς δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα, σπείρα και τέτοια που κατηγορείται και σ’α υτή τη ληστεία δεν ήξερε κάτι, δεν εμπλέκεται, τον έμπλεξα εγώ δηλαδή όπως είπε αυτός, όπως τα είπε ακριβώς και κατηγορείται αυτός και ο Καραμπατσάκης ο Λευτέρης από μία κατάθεση της πρώην της “δικιάς” μου η οποία παίρνει ψυχοφάρμακα, έχει περάσει από Δαφνί”.

Read More

And More