Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.08.2010 | 18:00

Έληξε η απεργία! Επάρκεια βενζίνης σε αρκετά πρατήρια

Έληξε η απεργία!  Επάρκεια βενζίνης σε αρκετά πρατήρια
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και μετά από πολύωρη σύσκεψη οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών φορτηγών Δ.Χ αποφάσισαν τη λύση της απεργίας τους. Mια απεργία που ταλαιπώρησε όλους τους πολίτες για πολλές μέρες και προκάλεσε προβλήματα στον τουρισμό μας.

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση - θρίλερ, το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος των ιδιοκτητών φορτηγών Γ. Τζωρτζάτος ανακοίνωσε ότι "με αίσθημα ευθύνης" οι μεταφορείς ανστελουν τις κινητοποιήσεις τους.

Η σκληρή στάση της κυβέρνησης με απειλές για αφαίρεση άδειας, ποινικών διώξεων και ενεργοποίηση αστυνομίας και στρατού οδήγησε στο να  ξεκινήσει ο διάλογος ξανά ανάμεσα στις δυο πλευρές, συνδικαλιστές και υπουργείο


                                                       Υπάρχει βενζίνη;

Όπως δήλωσε στο TLIFE ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας Κυριάκος Καρτάνος, η προώθηση καυσίμων στην αγορά είναι καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Ωστόσο κάποια στιγμή τα πρατήρια θα στερέψουν γιατί η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη.


Αυτή τη στιγμή λειτουργούν και προμηθεύουν με βενζίνη το κοινό περίπου το 50% των πρατηρίων σε όλη τη χώρα. Πριν ξεκινήσεις λοιπόν για μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο, φρόντισε να προμηθευτείς την απαραίτητη βενζίνη.

Περιμένουμε τη δική σου συμμετοχή. Πες μας που έβαλες βενζίνηΒαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10