Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Απόλαυσε την κόρη της στο θέατρο! [pics]

Πιο υπερήφανη μητέρα δεν μπορεί να είναι η αγαπημένη ηθοποιός! Η Μαρία Χάνου, η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου, στα μόλις 23 της χρόνια, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική. Η ταλαντούχα ηθοποιός συμμετέχει τόσο στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα” όσο και στην θεατρική παράσταση “Ράφτης Κυριών” στο Από Μηχανής Θέατρο.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης έγινε και η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης και φυσικά από το πλευρό της νεαρής Μαρίας δεν έλειπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η περήφανη μητέρα απόλαυσε την κόρη της στη σκηνή του θεάτρου και η συγκίνησή που ένιωσε για εκείνη δεν περιγράφεται με λόγια! Στο τέλος της παράστασης μητέρα και κόρη πόζαραν με χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE και το χαμόγελο της Ελισάβετ για το θεατρικό ντεμπούτο της Μαρίας ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.
“Ένα παιδί που σκέφτεται… Ένα παιδί πολύ όμορφο… Με όμορφη ψυχή. Μου λείπει τώρα που άνοιξε τα φτερά της. Μου λείπουν όλα αυτά που δεν έζησα μαζί της, όταν ήταν σε πιο μικρή ηλικία και την είχα κοντά μου. Τότε που δούλευα πάρα πολύ. Και θέατρο και τηλεόραση. Όσο μεγαλώνει, η σχέση μας γίνεται πιο ουσιαστική και πιο ώριμη. Φίλες δεν είμαστε! Δεν θέλω να είμαι φίλη με την κόρη μου. Θέλω να είμαι η μάνα της κι αυτή η κόρη μου” είχε δηλώσει στο παρελθόν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την κόρη της.
Δες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ο Ζεράρ Μουλινό, επιφανής γιατρός, είναι παντρεμένος με την Υβόν ενώ παράλληλα διατηρεί ερωτική σχέση με τη Σουζάν, σύζυγο του Ωμπέν. Ο Ωμπέν απατά τη Σουζάν με τη Ρόζα, σύζυγο του Μπασσινέ, φίλου του Μουλινό. Ο Μουλινό προκειμένου να μπορεί ανενόχλητος να ζήσει τον παράνομο έρωτά του, νοικιάζει από τον Μπασσινέ ένα διαμέρισμα το οποίο μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως ραφτάδικο κι εκεί κανονίζει να συναντήσει τη Σουζάν. Όμως μόνο την ησυχία του δεν θα βρει!
Από το «αμαρτωλό» διαμέρισμα περνάνε νόμιμοι σύζυγοι και παράνομοι εραστές, μια πελάτισσα του πρώην ραφτάδικου η οποία επιμένει να της πάρει ο «ράφτης» Μουλινό μέτρα για το καινούριο της φόρεμα, η μητέρα της Υβόν, κυρία Αιγκρεβίλ, υποψιασμένη για τις πονηρές προθέσεις του γαμπρού της και φυσικά ο μπάτλερ του Μουλινό, Ετιέν, το πρόσωπο που θα ανακατώσει ακόμα περισσότερο τα νερά προκαλώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Στο έργο Ράφτης κυριών η φάρσα βρίσκει την πιο σπαρταριστή κι απολαυστική εκδοχή της. Γραμμένο στα τέλη του 19ου αιώνα αποτελεί την πρώτη μεγάλη επιτυχία του συγγραφέα και συνεχίζει από τότε τη λαμπρή του διαδρομή φτάνοντας μέχρι και σήμερα να καυτηριάζει με τόλμη και απίστευτο χιούμορ, συμπεριφορές και καταστάσεις που επιστρέφουν ξανά και ξανά. Ταχύς ρυθμός, ανατροπές, κοφτερές ατάκες, συνθέτουν ένα σύμπαν πικάντικο και κωμικό προσφέροντας μας άφθονο γέλιο. Το κλασσικό σκηνικό περιβάλλον της φάρσας με τις πόρτες έχει την τιμητική του.

Read More

And More