Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την κόρη της: “Μου λείπουν όλα αυτά που δεν έζησα μαζί της”

Πιστεύει ότι ο κάθε άνθρωπος έρχεται σ’ αυτή τη ζωή, για να μάθει κάτι που του διέφυγε σε μια προηγούμενη. Είναι τόσο αυθόρμητη και χειμαρρώδης! Σαν να σε τραβά απ’ το χέρι μαζί της, στο δικό της ταξίδι. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κάνει τον δικό της μονόλογο για το κυπριακό περιοδικό Omikron και ανάμεσα σε άλλα μιλάει για την κόρη της Μαρία.

Εξηγεί ότι είναι ένα πολύ ώριμο παιδί. “Ένα παιδί που σκέφτεται… Ένα παιδί πολύ όμορφο… Με όμορφη ψυχή. Μου λείπει τώρα που άνοιξε τα φτερά της. Μου λείπουν όλα αυτά που δεν έζησα μαζί της, όταν ήταν σε πιο μικρή ηλικία και την είχα κοντά μου. Τότε που δούλευα πάρα πολύ. Και θέατρο και τηλεόραση. Όσο μεγαλώνει, η σχέση μας γίνεται πιο ουσιαστική και πιο ώριμη. Φίλες δεν είμαστε! Δεν θέλω να είμαι φίλη με την κόρη μου. Θέλω να είμαι η μάνα της κι αυτή η κόρη μου.”

Όσο για το αν είναι καλή μητέρα, απαντά πως δεν το ξέρει και συμπληρώνει: “Έχω κάνει τόσα λάθη. Νιώθω όμως ότι τουλάχιστον αντιλαμβάνεται ότι την αγαπώ. Ότι είναι η μόνη μου σκέψη. Και ότι είμαι εδώ για κείνην, ό,τι και να συμβεί. Θα ήθελα να είχα κάνει και άλλα παιδιά. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το αίσθημα της πληρότητας που σου δίνει η μητρότητα. Δεν έκανα όμως!”

Read More

And More