Έλλη Γελεβεσάκη: “Ραγίζουν καρδιές” τα λόγια για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Η Έλλη Γελεβεσάκη, μοντέλο, μανούλα και σύζυγος του Γιώργου Μανίκα, συγκίνησε χθες με όσα υπέροχα έγραψε για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της, ο οποίος έχασε εντελώς την όρασή του στα 54 μόλις χρόνια του.

Η Έλλη δημοσίευσε χθες βράδυ μια φωτογραφία με τον πατέρα της που είχε τα γενέθλιά του και περιέγραψε με ένα κείμενό της την απίστευτη δύναμη αλλά και αξιοπρέπεια με την οποία αντιμωτωπίζει ο πατέρας της το πρόβλημα υγείας που αντιμτωπίζει εδώ και χρόνια.

Διάβασε όσα συγκινητικά έγραψε η Έλλη:

“Ο μπαμπάς μου σήμερα εχει γενέθλια έγινε 54 χρονών .. Εδω και 24 χρόνια αντιμετωπιζει μια σπάνια ασθένεια στα μάτια όπου χάνει την όραση του σταδιακά .. Ποτέ δεν το έβαλε κάτωκαι δεν τον έχω ακούσει ούτε μια φορά να παραπονιέται … Πλέον απόλυτα τυφλός ενας δραστηριος άνθρωπος οπου ασχολείται με την κεραμικη , πηγαινει γυμναστηριο , μαθαινει αγγλικα και πληροφορικη και κυκλοφορει με τα μεσα κυκλοφοριας μονος του και αυτο γιατι δεν το εβαλε ποτε κατω , εμαθε να παλευει για τον εαυτο του, την οικογενεια του,, και για να μου μαθει οτι ´´βλεπουμε με τα ματια της ψυχης ´´ και οτι τιποτα δεν μπορει να σε λυγησει αν δεν το επιτρεψεις εσυ ο ιδιος στον εαυτο σου..Καλο μας βραδυ”

Read More

And More