Έλλη Κοκκίνου: Έκανε τραπέζι σε Χρηστίδου, Κορινθίου και άλλους διάσημους φίλους της! Φωτογραφίες

Ένα τραπέζι για φίλους έκανε στο σπίτι της η Έλλη Κοκκίνου και ως τέλεια οικοδέσποινα ετοίμασε λαχταριστές λιχουδιές και παραδοσιακά γλυκά. Η γνωστή τραγουδίστρια, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, κάλεσε τους διάσημους φίλους της σε μια γιορτή, ενόψει της Πρωτοχρονιάς και διασκέδασαν όλοι μαζί ως αργά το βράδυ.
Η λίστα με τους καλεσμένους της είχε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους της Έλλης. Ανάμεσά τους ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η Δέσποινα Καμπούρη με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Μάνος Μαγιάτης και πολλοί άλλοι.
Όσο για τη βραδιά; Τα είχε όλα… Εκλεκτό φαγητό από τα χεράκια της Έλλης, homemade κουραμπιέδες, μελομακάρονα και άλλες γλυκές λιχουδιές, μουσική, τραγούδι, χορό και παιχνίδια… Και φυσικά, έκαναν όλοι μαζί τρεις μέρες νωρίτερα Πρωτοχρονιά και έκοψαν και βασιλόπιτα!
Δες φωτογραφίες:

Κατι για την λιγούρα… Δια χειρός @ellikokkinou … χρυσοχερα!! #dinnerwithfriends @pavlosstamatopoulos @despinakampouri @antoniosvoerakos @alexpapazianis @nikkilemoni @mariakorinthiou @yannisaivazis @thodorismarantinis @sissychristidou @vagtara #fagametouskasmoupali #kaitouxronou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Manos Magiatis (@manosmagiatis) στις

Read More

And More