Έλλη Κοκκίνου – Γιώργος Μπόγρης: Μαζί στη Ρόδο! Φωτογραφία

Τι κι αν κατά καιρούς τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν και να περνούν κρίση στη σχέση τους, λόγω απόστασης, τελικά ο Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου κρατούν δυνατή τη φλόγα του έρωτά τους. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας μάλιστα, που διαγωνίζεται στην ομάδα της Μπιλμπάο, περνά το καλοκαίρι μαζί με την διάσημη τραγουδίστρια στη Ρόδο και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Κάνοντας και οι δυο ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρέθηκαν στο νησί των Ιπποτών, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και συναντήθηκαν με αγαπημένα πρόσωπα. Σε μια από τις βραδινές εξόδους τους, μάλιστα, δείπνησαν με τον καλό φίλο της Έλλης σε γνωστό εστιατόριο και πόζαραν πλάι πλάι για μια φωτογραφία στο Instagram.

“Dinner παραδοσιακά”, έγραψε ο Χάρης Σιανίδης στο προφίλ του και ανέβασε τη φωτογραφία τους… Οι δυο τους μάλιστα, με χαλαρή διάθεση και αρκετά μαυρισμένοι δείχνουν να περνούν τέλεια στις διακοπές τους.

Dinner!!!!παραδοσιακά!!! #lovelycouple #lovelypeople #rhodes #summer2016

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις


Μην ξεχνάς πως το καλοκαίρι είναι πάντα λίγο πιο ήρεμο και για τους δυο (από άποψη δουλειάς) και αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να περνούν χρόνο μαζί. Όπως έχει πει, όμως, και ο Γιώργος, αναφορικά με την απόσταση που χωρίζει το ζευγάρι: “Υπήρξε δυσκολία, αλλά να ‘ναι καλά τα αεροπλάνα!”.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας μάλιστα δεν ασχολείται πια μόνο με τις αθλητικές του δραστηριότητες, καθώς έχει κάνει και τα πρώτα επιχειρηματικά του βήματα, ανοίγοντας κατάστημα με ρούχα στα νότια προάστια, έχοντας την σύντροφό του πάντα στο πλευρό του να τον στηρίζει!



Read More

And More