Έλλη Κοκκίνου: Η αναπάντεχη συνάντηση κατά τη διάρκεια φωτογράφισης

Η Ελλη Κοκκίνου βρέθηκε στα νότια προάστια για τις ανάγκες φωτογράφισης για γνωστό περιοδικό. Η τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικο φακό της Ρούλας Ρέβη με πολυ καλή διάθεση και ανανεωμένη. Αυτό το διαπιστώσαμε άλλωστε και στην πρεμιέρα του Your Face Sounds Familira την περασμένη Κυριακή. Η ίδια βρίσκεται ξανά στη θέση του κριτή ενός talent show και κερδίζει τις εντυπώσεις. Ήταν μάλιστα και η πρόεδρος ανάμεσα στους Νίκο Μουτσινά, Φώτη Σεργαλόπουλο και Σταμάτη Φασουλή.

Στο πλαίσιο της πρώθησης του αγαπημένου talent show που επέστρεψε στην συχνοτητα του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου, η Έλλη Κοκκίνου έκανε και αυτή τη φωτογράφιση. Κατά τη διάρκειά της είχε μία αναπάντεχη αλλά ευχάριστη συνάντηση. Η τραγουδίστρια ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram με την γάτα που διέκοψε ευχάριστα τη διαδικασία του shooting.

“Τα λέγαμε μεταξύ λήψεων”, έγραψε η Έλλη Κοκκίνου στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου την βλέπουμε να είναι ξυπόλητη με ένα αέρινο λευκό φόρεμα. Άκρως καλοκαιρινή!

Read More

And More