Έλλη Κοκκίνου: Η μεγάλη αδυναμία που έχει στη μαμά της [pics]

Είναι από τις σχέσεις που ζηλεύει κανείς. Η Έλλη Κοκκίνου είναι πολύ δεμένη με την μαμά της, Μαίρη Παπαθανασίου. Δεν είναι μόνο οι δεσμοί αίματος που τις ενώνουν αλλά είναι και φίλες! Αν παρατηρήσεις μάλιστα το στιλ της μαμάς -στις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της και πάντα στο πλευρό της κόρης της- θα καταλάβεις αμέσως ότι η τραγουδίστρια της μοιάζει. Έχουν και τον ίδιο δυναμικό χαρακτήρα!

Οι δύο γυναίκες περνούν πολλές ώρες μαζί καθώς η κυρία Μαίρη πολλές φορές μένει στο σπίτι της τραγουδίστριας. Την βοηθάει όχι μόνο στο μεγάλωμα του γιου της Αλέξανδρου αλλά έχει και σημαντικό πόστο στον παιδικό σταθμό που έχει ανοίξει η Έλλη Κοκκίνου στη Γλυφάδα. Πρόκειται άλλωστε σε αυτή τη φάση για την κύρια επαγγελματική δραστηριότητά της.

Ακόμα πιο κοντά ήρθαν μετά το διαζύγιο της Έλλης. Η κυρία Μαίρη έγινε ο φύλακας άγγελος της. Μαμά και κόρη είναι τρομερά δεμένες χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μεταξύ τους στιγμές έντασης. Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως υπάρχουν κάποιες κόντρες καθώς η μαμά της είναι πιο ρεαλίστρια από εκείνη. Στο τέλος της ημέρας όμως η σχέση τους αποτελεί και για τις δύο το καταφύγιό τους.

Το TLIFE τις συνάντησε σε πρόσφατη έξοδό τους στο Baraonda όπου γιόρτασαν τα γενέθλια της Έλλης. Μαμά και κόρη έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Read More

And More