Έλλη Κοκκίνου: Τα κάλλη θέλουν θυσίες – Έτσι κρατιέται σε φόρμα!

Διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου που έχει καταφέρει για να φτιάξει ένα υπέροχο σώμα, αλλά όχι εύκολα. Ωστόσο εκτός από την σκληρή γυμναστική, το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην αυστηρή διατροφή εδώ και πολλά χρόνια.

Έτσι αυτά που ποτέ δεν λείπουν από την καθημερινότητά της είναι η προπόνηση και η ισορροπημένη διατροφή. Είναι γνωστό άλλωστε πως η τραγουδίστρια, κατάφερε να χάσει γύρω στα 20 κιλά με καλή ποιοτική διατροφή αλλά βγάζοντας από την ζωή της την γλουτένη.

Η δίαιτά της βασίζεται αποκλειστικά σε τρόφιμα που δεν διαθέτουν το συστατικό της γλουτένης όπως το σιτάρι, το σιμιγδάλι, το πλιγούρι, το αλεύρι και προϊόντα που παρασκευάζονται από αυτά όπως αλλαντικά, τυριά και κατεργασμένα κρέατα. Επίσης έχει βγάλει από την ζωή της το κανονικό ψωμί, τα αλκοολούχα ποτά αλλά και τα μακαρόνια που περιέχουν γλουτένη.

Σήμερα πάντως η μέρα ξεκίνησε με τόνο και φρυγανιές και όπως αποκάλυψε και η ίδια, εξακολουθούσε να πεινάει… Στη συνέχεια βρέθηκε στο γυμναστήριο.

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More