Έλλη Κοκκίνου: Τα παιχνίδια στον παιδικό σταθμό και οι ετοιμασίες για το Halloween! [pics]

Σε mood Halloween έχει μπει η Έλλη Κοκκίνου και αυτές τις μέρες βοήθησε τον γιο της Αλέξανδρο να ετοιμάσουν μια διαφορετική σχολική κατασκευή. Πρόκειται φυσικά για μια εορταστική κολοκύθα -όπως αυτές που συνηθίζουν να φτιάχνουν στο εξωτερικό- στην κατασκευή της οποία βοήθησε σημαντικά και η γνωστή ερμηνεύτρια.

Η Έλλη Κοκκίνου που έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της, τον βοηθά στις εργασίες που του αναθέτουν, αλλά και στα μαθήματά του και βρίσκει πάντα χρόνο για διαφορετικές και πρωτότυπες δραστηριότητες. Μάλιστα, ο μικρός πολλές φορές την συνοδεύει και στον παιδικό σταθμό που έχει ανo;iξει και φιλοξενεί όλους τους λιλιπούτειους φίλους της.

Το “Happy Faces” βρίσκεται στη Γλυφάδα και αποτελεί ένα από τα όνειρα της Έλλης Κοκκίνου, που έγιναν πραγματικότητα, καθώς όπως είχε αποκαλύψει και πριν από πέντε χρόνια που έκανε τα εγκαίνια του παιδικού σταθμού, αυτό το project ήταν ένα από τα σχέδια που ήθελε με ζήλο να υλοποιήσει! Και έχει γίνει φυσικά το αγαπημένο στέκι της ίδιας και του γιου της Αλέξανδρου, τα Σαββατοκύριακα!

Κράτα το

Read More

And More