Έλληνας τραγουδιστής άφησε την πίστα για να γίνει… ταξιτζής!

Άφησε το μικρόφωνο και έπιασε το τιμόνι. Ο Έλληνας τραγουδιστής που είδε πως το μεροκάματο στις πίστες δεν τον κάλυπτε τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να γίνει ταξιτζής, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο λόγος για τον Σταύρο Λιβυκό που έγινε ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του ’80 με τα τραγούδια “Άσε με μόνο μου”, “Πάρε τηλέφωνο τον κερατά” και “Αδυναμίες” και τώρα αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική πορεία και να γίνει οδηγός ταξί. Η κρίση, όπως αποκαλύπτει, αλλά και η κατάσταση στα διάφορα νυχτερινά κέντρα τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει τις πίστες.

“Δεν θα ήθελα να ζω από το τραγούδι έτσι όπως έχει εξελιχθεί η δουλειά του τραγουδιστή σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Έτσι με τη βοήθεια του Θεού και ενός φίλου έγινα οδηγός ταξί και βγάζω αξιοπρεπώς το ψωμί μου”, αποκάλυψε στην Espresso.

Μιλώντας όμως, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αποκάλυψε πως βρήκε πολλές πόρτες κλειστές: “Δεν είχα ούτε για σούπερ μάρκετ! Αν δεν ήταν καλοί άνθρωποι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που μένω με την οικογένειά μου, θα μας πετούσαν έξω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.


Read More

And More