Ελληνίδα ηθοποιός κάνει pole dancing και αναστατώνει το Instagram!

Η αγάπη της Νικολέττας Καρρά για την γυμναστική είναι γνωστή. Εκτός από τις κλασικές μεθόδους εξάσκησης, η ίδια, μετά και τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars, αγάπησε ιδιαίτερα τον χορό και τον έχει βάλει για τα καλά στη ζωή της.

“Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα πηγαίνω και χορεύω. Ο χορός είναι επίσης πολύ καλή αερόβια άσκηση που αλλάζει το σώμα. Κάνω latin περισσότερο. Έχω μια αδυναμία στους latin χορούς. Πηγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα, όσο μπορώ, και κάνω δύο ώρες χορό. Γενικά, προσπαθώ κάθε μέρα να έχω κάτι σε άσκηση” αποκάλυπτε η ίδια στο TLIFE.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις και τα τελευταία δύο χρόνια, στις μεθόδους άσκησης που γοητεύουν την Νικολέττα Καρρά και που έχουν σχέση με τον χορό αλλά και με την έντονη γυμναστική, είναι και το pole dancing! Και όπως φαίνεται, όταν η ηθοποιός ξεκινά μια νέα δραστηριότητα δύσκολα τη σταματά, αφού οι επιδόσεις της έχουν ανέβει πολύ.

Άλλωστε αυτή η σιλουέτα δεν διατηρείται τυχαία…


Aπό τη σημερινή της προπόνηση…

Courage doesn’t always roar, sometimes it’s the quiet voice at the end of the day whispering I will try again tomorrow…one of the harder parts of life is deciding weather to walk away or try harder…..

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikoletta Karra (@nicolekarra) στις

Read More

And More