“Εμφύλιος” ανάμεσα σε Amal και George Clooney για τα ονόματα των δίδυμων μωρών τους!

Κάθε μητέρα ονειρεύεται το καλύτερο για το μωρό της και σίγουρα ένα ταιριαστό όνομα. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που βλέπεις ζευγάρια να τσακώνονται για το πώς θα βγάλουν το παιδί τους… Ένα τέτοιο συζυγικό καυγαδάκι φαίνεται πως είχαν και ο George Clooney με την Amal Alamuddin. Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα αποκτήσει τα δίδυμα μωρά του και ο Χολιγουντιανός σταρ έχει ήδη αρχίσει να κάνει σχέδια… αλλά η Amal είναι εκεί για να του βάλει φρένο!

Βλέπεις ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ είχε μία περίεργη ιδέα για το πως να ονομάσει τα δίδυμα που θα γεννήσει σε λίγους μήνες η γυναίκα του, η οποία όχι μόνο δεν συμφώνησε, αλλά του είπε να… το ξεχάσει. Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε στο CinemaCon 2017 στο Λας Βέγκας για να παρουσιάσει την νέα του ταινία Suburbicon και μίλησε στο το πως νιώθει που θα γίνει μπαμπάς. Και μπορεί ο ίδιος να μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την γυναίκα του, αλλά παραδέχθηκε πως η γυναίκα του δεν τον αφήνει να ονομάσει τα δίδυμα όπως εκείνος θέλει.

Πριν προλάβεις, όμως, να χαρακτηρίσει αυταρχική την Amal να σε ενημερώσω πως η ιδέα του George Clooney ήταν να δώσει στα μωρά το όνομα του brand με τεκίλα που έχει μαζί με τον καλό του φίλο Ραντ Γκέρμπερ, το οποίο λέγεται Κασαμίγκος. Είχε σκεφτεί δηλαδή να ονομάσει το ένα αγόρι Casa και το άλλο Amigos.


“Η γυναίκα μου λέει ότι δεν μπορώ να ονομάσω τα δίδυμα Casa και Amigos. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν μου επιτρέπει να κάνω”, εξομολογήθηκε λυπημένος ο George

Read More

And More