Εμπρησμός στο μαγαζί του Σάββα Πούμπουρα στην Άνδρο – Τι αποκάλυψε ο συνεργάτης του στην Tatiana Live

Έναν εφιάλτη ζει από χθες ο Σάββας Πούμπουρας. Ο γνωστός παρουσιαστής που έκανε πρεμιέρα στον Alpha με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έζησε δύσκολες στιγμές, όταν ενημερώθηκε πως το μπαράκι που είχε στην Άνδρο κάηκε ολοσχερώς.
“Ήταν εμπρησμός. Έγινε γύρω στη μία με μία και μισή τα ξημερώματα. Δεν είχαμε εχθρότητες και μας είχαν αγκαλιάσει στο νησί”, αποκάλυψε στην Tatiana Live, ο συνεργάτης και συνιδιοκτήτης του bar στην Άνδρο Γιάννης Χαλάς. Ο καλός φίλος του παρουσιαστή, που είναι σε δύσκολη θέση μίλησε και για το μεγάλο κόστος της ζημιάς που έπαθαν. “Γύρω στις 25.000 ευρώ ήταν η ζημιά που πάθαμε”, είπε χαρακτηριστικά.
Ο Σάββας είχε στήσει το μπαράκι αυτό με πολύ μεράκι και αγάπη και το καλοκαίρι που πέρασε πήγε κάτι παραπάνω από καλά. Το “The Rock Andros” στην παραλία Παραπόρτι δίπλα στη χώρα, έγινε το στέκι του καλοκαιριού και ο Σάββας δεν έφευγε στιγμή από το μαγαζί. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο κ. Χαλάς, παρά την καταστροφή, οι τρεις ιδιοκτήτες του μαγαζιού δεν θα το βάλουν κάτω και θα προσπαθήσουν να στήσουν από την αρχή την επιχείρησή τους…

Read More

And More