Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.12.2015 | 14:32

Ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα!

Ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Oι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων “Stray.Gr”  προσκαλούν όσους αγαπούν τα ζώα, στο 12ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, για τα αδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί   το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, 10:00 – 20:00, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).
 
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και μεταξύ των άλλων δράσεών, που αφορούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, οι εθελοντές του Stray.Gr συνεχίζουν ακατάπαυστα να προσφέρουν βοήθεια στα αδέσποτα ζώα. Γιατί και τα αδέσποτα μας έχουν ανάγκη και διότι η αγάπη, η προσφορά και ο εθελοντισμός δεν έχουν όρια.
 
Από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας προέρχεται η βασική χρηματοδότηση του ετήσιου έργου μας δεδομένου ότι δεν λαμβάνουμε καμιά οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς.
 
Σας καλούμε, λοιπόν, να γίνουμε όλοι μαζί για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο ο Άγιος Βασίλης των αδέσποτων ζώων, εσείς για δύο μέρες και εμείς, με την βοήθειά σας, για όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Γιατί και ο  Άγιος Βασίλης είναι Stray!
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10