Ένα αστέρι για τον Jason Bateman στη Λεωφόρο της Δόξας

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός ο Τζέισον Μπέιτμαν (Jason Bateman), γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά “Arrested Development”, αποκάλεσε τον εαυτό του “τυχερό” κάνοντας τα αποκαλυπτήρια του αστεριού του χθες βράδυ στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

“Νιώθω απλούστατα πολύ, μα πάρα πολύ ευγνώμων, γιατί είχα την τύχη να κρατήσω τη δουλειά μου σε έναν επιχειρηματικό χώρο που δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνεις για πάντα”, δήλωσε ο 48χρονος καλλιτέχνης.

Ο Μπέιτμαν άρχισε να παίζει στην τηλεόραση σε ηλικία των 12 ετών στη σειρά “Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι”, υποδυόμενος τον Τζέιμς Κούπερ, ένα ορφανό αγόρι που μαζί με την αδελφή του υιοθετούνται από την οικογένεια ‘Ινγκαλς. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 έγινε πασίγνωστος κυρίως στον εφηβικό κοινό παίζοντας στην τηλεοπτική σειρά “Οικογένεια Χόγκαν”.
Ο ηθοποιός απέσπασε μια Χρυσή Σφαίρα το 2005 και δύο υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy για την ερμηνεία του ως Μάικλ Μπλουθ, το κεντρικό πρόσωπο στην κωμωδία “Arrested Development”.

“Πράγματι, κανείς δεν με κάνει να γελώ τόσο δυνατά και τόσο πολύ όσο αυτός εδώ ο άνθρωπος”, δήλωσε ο Γουίλ ‘Αρνετ, που υποδύεται τον αδελφό του Μπέιτμαν στην αμερικανική σειρά, ο οποίος παρέστη στην τελετή.

Η Τζένιφερ ‘Ανιστον, που έχει πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Μπέιτμαν σε πέντε ταινίες, ανάμεσά τους η “Horrible Bosses” (“Αφεντικά για σκότωμα”, 2011) και “The Switch” (“Δωρητής Σπέρματος”, 2010) ήταν επίσης στην τελετή για να τιμήσει τον φίλο της. “Ο Τζέισον πάντα βγάζει μια αυθεντικότητα και πολύ γέλιο”, δήλωσε.

Στη νέα δραματική σειρά “Ozark” του Netflix ο Μπέιτμαν είναι σκηνοθέτης, παραγωγός και πρωταγωνιστής, υποδυόμενος έναν οικονομικό σύμβουλο που μετακομίζει από το Σικάγο στα ‘Ορη Οζαρκ στο Μιζούρι για να ξεφύγει από ένα καρτέλ ναρκωτικών. Από τη γιορτή δεν έλειπαν η σύζυγος του Μπέιτμαν, η Αμάντα, και οι δυο τους κόρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More