Ενώνουν τις δυνάμεις τους η Άση Μπήλιου και η Βίκυ Παγιατάκη: Το νέο τους επαγγελματικό βήμα

Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού. Πλήθος κόσμου πίνει νερό στο όνομα των προβλέψεών τους. Και η σχέση τους είναι σχεδόν καρμική, αφού η πρώτη αστρολόγος στην οποία πήγε η Άση στη ζωή της, πριν ασχοληθεί με το χώρο, ήταν η Βίκυ. Μια συνάντηση μαζί τους είναι απολαυστική – και άκρως αποκαλυπτική. Η Βίκυ Παγιατάκη και η Άση Μπήλιου μιλάνε στο People για το νέο τους επαγγελματικό κοινό βήμα.

«Όταν μου έκαναν την πρόταση για το Astra Magazine είπα αμέσως το “ναι”, γιατί η ομάδα είναι κατά βάση οι άνθρωποι που είχαμε φτιάξει το Astra & Όραμα. Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Και τώρα δουλεύουμε για κάτι καινούριο, πέσαμε με τα μούτρα και γράφουμε με πολλή αγάπη και προσοχή», λέει η Βίκυ Παγιατάκη για το νέο τους στοίχημα.

«Αυτό το περιοδικό έρχεται να καλύψει ένα κενό που άφησε μια προηγούμενη συνεργασία. Είμαι πολύ χαρούμενη για το νέο μας ”παιδί“. Στον κόσμο έλειψε πραγματικά το περιοδικό και μας το έλεγε πολύ καιρό. Θέλουν ένα περιοδικό όπου να διαβάζουν τις απόψεις πολλών διαφορετικών αστρολόγων, που ο καθένας έχει τη δική του προσέγγιση, και είμαι σίγουρη ότι θα το αγκαλιάσουν και θα πάει πολύ καλά», πρόσθεσε η Άση Μπήλιου. Το περιοδικό Astra Magazin κυκλοφορεί στις 26 Νοεμβρίου με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Διάβασε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More