Επεισοδιακή πρεμιέρα στο θέατρο για την Μαρία Σολωμού!

Επεισοδιακή πρεμιέρα στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης έκαναν η Μαρία Σολωμού και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης “Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη” που έγινε sold out την περσινή χρονιά και επέστρεψε στη θεατρική σκηνή, αναγκάστηκαν να διακόψουν πριν καλά καλά αρχίσουν την παράσταση, μετά την εμφάνιση αστυνομικών στο θέατρο.

Όπως αποκάλυψαν οι δυο ηθοποιοί στην κάμερα του Happy Day, λίγο νωρίτερα η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό στο θέατρο και έτσι, η εκκένωση του για λίγη ώρα -μέχρι να γίνει η απαραίτητη έρευνα- ήταν αναγκαία. Η Μαρία Σολωμού και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ακολούθησαν τις οδηγίες των αστυνομικών και φυσικά δεν έχασαν το χιούμορ τους, όταν αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη σκηνή. Λίγο αργότερα όμως, και αφού η αστυνομία δεν εντόπισε κάτι -έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το θέατρο- η παράσταση πραγματοποιήθηκε κανονικά (με μια ώρα καθυστέρηση)

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Μαρία Σολωμού και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ξαναζωντανεύουν το αιώνιο ζευγάρι που αγαπιέται μέχρι θανάτου και μισιέται μέχρι έρωτος. Η ερωτική κωμωδία “Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη” περιγράφει τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει η τύχη σ’ ένα ζευγάρι. Η Μαργαρίτα χωρίζει με το σύντροφό της μετά από χρόνια καυγάδων κι αποφασίζει να ζήσει μόνη της, βρίσκει δουλειά, χειραφετείται και μετακομίζει στο κέντρο. Στο διπλανό διαμέρισμα όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: ένας γκρινιάρης, εριστικός γείτονας που θέλει να τη διώξει και δεν είναι άλλος από τον πρώην της…

Και επιπλέον τους χωρίζει ένας τοίχος από τον οποίο ναι μεν ακούγονται όλα, αλλά δεν τους επιτρέπει και να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον! Ξεκινάει μεταξύ τους μια νέα σχέση γεμάτη εντάσεις, τσακωμούς κι εκμυστηρεύσεις που καταλήγει σε ένα ειδύλλιο στα τυφλά. Μέσα από το γέλιο και τη συγκίνηση το ζευγάρι χωρίς να το ξέρει ερωτεύεται ξανά γιατί ο έρωτας είναι τύχη και αυτοί στάθηκαν πολύ τυχεροί.

Μια κωμωδία για καινούργια ξεκινήματα, μεγάλες αλλαγές στη ζωή και καρμικούς έρωτες ποτισμένη με αισιοδοξία και αδιαφορία για οποιοδήποτε κοινωνικοοικονομικοπολιτικό πρόβλημα. Μια κωμωδία για ζευγάρια σε κρίση και τις λύσεις που μπορούν να βρουν για να τη γλιτώσουν.

Read More

And More