Επική γκάφα στα Miss Universe – Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε λάθος νικήτρια! Video

Το φυσάει και δε κρυώνει η διαγωνιζόμενη από την Κολομβία στα Miss Universe 2015. Η Ariadna Gutierrez άκουσε το όνομά της να ανακοινώνεται στη θέση της νικήτριας και φυσικά της ομορφότερης γυναίκας της βραδιάς, φόρεσε το στέμμα και για λίγα λεπτά ένιωσε Miss Universe… μέχρι ο παρουσιαστής να… διακόψει τη χαρά της ενημερώνοντας την πως έγινε λάθος!
Ναι, ο Steve Harvey που ήταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς των καλλιστείων μπερδεύτηκε και ανακοίνωσε λάθος νικήτρια στο διαγωνισμό. Αφού έγινε η στέψη και ενώ ήταν ζωντανά στο πλατό, επέστρεψε λέγοντας πως έκανε λάθος και ότι η Μις Κολομβία ήταν η πρώτη επιλαχούσα και νικήτρια είναι η Μις Φιλιππίνες Pia Alonzo Wurtzbach. Όπως καταλαβαίνεις, ακολούθησαν στιγμές που η πρώτη κοπέλα θα θυμάται για πάντα, αφού δυο λεπτά μετά τους πανηγυρισμούς, της πήραν το στέμμα και το έδωσαν στην Μις Φιλιππίνες.

Ο παρουσιαστής έντρομος, απολογήθηκε για το λάθος του και έδειξε την κάρτα με τις νικήτριες στον τηλεοπτικό φακό, αλλά και το κοινό, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. “Όλα” συμβαίνουν για κάποιο λόγο”, είπε η καλλονή από την Κολομβία στο πρώτο μήνυμα στους θαυμαστές της μετά το τέλος της βραδιάς, ενώ η νικήτρια εξομολογήθηκε πως η στέψη της δεν ήταν και τόσο παραδοσιακή!

Δες το Video:

Παρέμβαση έκανε και ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Donald Trump, λέγοντας ότι πούλησε τα δικαιώματα του διαγωνισμού πριν 6 μήνες και ότι αν τον είχε,κάτι τέτοιο δεν θα είχε γίνει…

Read More

And More