Επιστρέφει η βραβευμένη με EMMY® σειρά-ντοκιμαντέρ «Ζώντας Επικίνδυνα»

Η βραβευμένη με EMMY® σειρά-ντοκιμαντέρ «Ζώντας Επικίνδυνα», επιστρέφει με το 2ο κύκλο επεισοδίων, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 20:10, στο National Geographic, για να προσεγγίσει, με ακόμα βαθύτερη ματιά, την τρομακτική για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη απειλή της κλιματικής αλλαγής αλλά και να παρουσιάσει μερικές απόλυτα ρεαλιστικές, ελπιδοφόρες λύσεις.

Έχοντας χαρακτηριστεί, ως «η πιο σημαντική σειρά» στον πρώτο κύκλο, το «Ζώντας Επικίνδυνα» επανέρχεται και ταξιδεύει από την Ινδία και την Κίνα έως την Αφρική και τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να φωτίσει συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων, ομάδων, ακόμα και κυβερνήσεων, που με τις επιλογές, τις αποφάσεις και τη δράση τους επηρεάζουν και θα επηρεάσουν τις ζωές εκατομμυρίων. Στο νέο κύκλο, επιστήμονες, ειδικοί και πασίγνωστες προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, παρουσιάζουν τις πιο σαρωτικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, όπως είναι οι τυφώνες και η ξηρασία που πλήττουν τεράστιο μέρος της Γης και του ανθρώπινου πληθυσμού, την άνοδο στη στάθμη της θάλασσας που απειλεί τεράστιες εκτάσεις του ζωτικού μας χώρου, καθώς και τη ραγδαία αύξηση του ρυθμού εξαφάνισης της άγριας ζωής του πλανήτη μας.

Στο νέο κύκλο οι Jack Black, Gisele Bundchen, Ty Burrell, Don Cheadle, America Ferrera, Thomas Friedman, Joshua Jackson, David Letterman, Aasif, Mandvi, Nikki Reed, Arnold Schwarzenegger, Ian Somerhalder, Cecily Strong, Sigourney Weaver και Bradley Whitford, ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη και μας μεταφέρουν στην πρώτη γραμμή, σε τοποθεσίες που οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι πολύ πιο εμφανείς και προχωρημένες.

Executive Producers στο 2ο κύκλο του «Ζώντας Επικίνδυνα» είναι οι Joel Bach, James Cameron, David Gelber, Arnold Schwarzenegger, Jerry Weintraub, Maria Wilhelm, Char Serwa.

Ο νέος κύκλος της σειράς – ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα απόψε, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 20:10, αποκλειστικά στο National Geographic!

Read More

And More