Επώνυμοι Έλληνες στο χριστουγεννιάτικο δείπνο του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”! Φωτογραφίες

Ένα ξεχωριστό christmas dinner απόλαυσαν Έλληνες πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και πρόσωπα της showbiz το βράδυ της Παρασκευής στο ballroom του ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens και έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης για το “Όραμα Ελπίδας”.

Lounge μουσική, γευστικά πιάτα και μια ειδική live εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου που στηρίζει το έργο του Συλλόγου Ελπίδα κράτησαν συντροφιά στους πάνω από 700 φίλους του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” που έδωσαν το “παρών” στο “Χριστουγεννιάτικο δείπνο Ελπίδας & Ζωής”.

Ανάμεσά τους ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον σύζυγό της Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου, η Τατιάνα Μπλάτνικ, η Υβόννη Μπόσνιακ, ο χορηγός της βραδιάς Αλέξανδρος Πρίνος, ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Άννα Δρούζα με τον Θανάση Λάλα, η Πόπη Τσαπανίδου, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο Πάνος Καμμένος, η Μαρί Κυριακού, η Φώφη Γεννηματά, ο Βασίλης Λεβέντης και πολλοί ακόμη.

Το μήνυμα της βραδιάς ήταν το εξής: “Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή, γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών”, ενώ τα έσοδά της βραδιάς θα διατεθούν για την υποστήριξη των σκοπών του Συλλόγου και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Τιμώμενα πρόσωπα ήταν όλοι οι εθελοντές δότες μυελού των οστών που στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκαν από την Ευαγγελία Αναγνωστοπούλου, την Κωνσταντίνα Ράπτη, τον Αλέξανδρο Σουμπλή και την Κωστούλα Χριστοδουλοπούλου, τους τέσσερις νέους ανθρώπους που ανάμεσα σε 35000 δότες βρέθηκαν συμβατοί με 4 ασθενείς και τους χάρισαν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πλαισιωμένη από τους τέσσερις συμβατούς δότες, είπε συγκινημένη: «Η καρδιά του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ χτυπάει απόψε εδώ, κοντά στους ηρωικούς μας ΔΟΤΕΣ, κοντά στους φίλους και υποστηρικτές μας. Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε σήμερα στο πλευρό μας και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό που με τη συμμετοχή του κάνει το Όραμά μας πραγματικότητα. Ευχαριστώ θερμά τη σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρία Άντρη Αναστασιάδη, που μας τιμά σήμερα με την παρουσία της και μας στηρίζει με όλη της την καρδιά. Χάρη στην ευγενική της πρωτοβουλία, μέσα από την αδελφοποίηση των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» Κύπρου και Ελλάδας, οι λαοί μας ενώνονται με έναν επιπλέον ξεχωριστό δεσμό φιλίας και ζωής. Την ευχαριστούμε θερμά για το μήνυμα αλληλεγγύης που μεταφέρει απόψε από τον λαό της Κύπρου σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντώνη Ρέμο γι’ αυτή τη μοναδική βραδιά και για το γεγονός πως είναι ανεκτίμητος σύμμαχός μας. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και μια ευλογημένη Νέα Χρονιά που να φέρει χαμόγελο σε όλα τα παιδιά του κόσμου!».

Το θερμό χειροκρότημα αλλά κυρίως η δέσμευση των περισσότερων από τους παρευρισκόμενους ότι θα γίνουν και οι ίδιοι εθελοντές δότες μυελού των οστών, απέδειξε για άλλη μια φορά την ευαισθησία και την ανθρωπιά της ελληνικής κοινωνίας.

Ειδικότερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κύριος Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, που ήταν παρόντες, δήλωσαν ότι όχι μόνο θα γίνουν οι ίδιοι εθελοντές δότες μυελού των οστών, αλλά και θα ηγηθούν της εκστρατείας υπέρ της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών σε όλα τα σώματα ενόπλων δυνάμεων, στον στρατό ξηράς, στην αεροπορία και στο ναυτικό.

Ακολούθησε το δείπνο, στη διάρκεια του οποίου η σοπράνο Αναστασία Ζαννή ερμήνευσε τραγούδια εμπνευσμένα από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Αμέσως μετά το δείπνο ο Αντώνης Ρέμος που είναι εθελοντής δότης μυελού των οστών στην Τράπεζα «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ανέβηκε στη σκηνή και απογείωσε τη χαρούμενη διάθεση των παρευρισκόμενων.

Δες φωτογραφίες:

Τατιάνα Στεφανίδου και ο χορηγός της βραδιάς, Αλέξανδρος Πρίνος

Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης, Χρυσή Βαρδινογιάννη

Θανάσης Λάλας, Άννα Δρούζα

Μάρα Ζαχαρέα, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Βίκυ Καγιά

Νίκος Ευαγγελάτος, Κατερίνα Παναγοπούλου, Τατιάνα Στεφανίδου

Ο χορηγός της βραδιάς Αλέξανδρος Πρίνος, Αντώνης Ρέμος

Αλεξία Αντσακλή Βαρδινογιάννη, Μαρίνα Αντσακλή

Αμαλία Βαρδινογιάννη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Ειρήνη Νταϊφά, Μαρί Κυριακού

Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Πόπη Τσαπανίδου, Μαργαρίτα Σφέτσα

Νίκος και Κρίστυ Χατζηνικολάου, Γιάννης και Βάλια Μώραλη.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος και η Πρόεδρος του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τους 4 δότες μυελού των οστών της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστών «Όραμα Ελπίδας», που ανάμεσα σε 35.000 εθελοντές δότες, ήταν αυτοί που βρέθηκαν συμβατοί με 4 ασθενείς και τους πρόσφεραν το πολύτιμο μόσχευμα και τη ζωή. Οι δότες είναι οι: Κωστούλα Χριστοδουλοπούλου, Ευαγγελία Αναγνωστοπούλου, Αλέξανδρος Σουμπλής και Κωνσταντίνα Ράπτη.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης, η σύζυγός του κ. Σταματίνα Αμανατίδη και η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, η κ. Αριστέα Λελούδα, η κ. Δέσποινα Αποστολάκη, η κ. Δήμητρα Σιγάλα, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης, ο κ. Φραγκίσκος Λελούδας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης και η σύζυγός του κ. Νατάσσα Λεβέντη.

Η κ. Έλενα Καμμένου, ο Πρέσβης των ΗΠΑ κ. Geoffrey Pyatt, η κ. Mary Pyatt, η κ. Δέσποινα Αποστολάκη, η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο κ. Πάνος Καμμένος-Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης, Πάνος Καμμένος -Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο Πρέσβυς των ΗΠΑ κ. Geoffrey Pyatt και η σύζυγός του Mary Pyatt, η κ. Mαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Πριγκίπισσα Τatiana Blatnik και η Bίκυ Καγιά.

Δάκης Ιωάννου, Άντρη Αναστασιάδη, Λιέττα Ιωάννου, Σόφη Δασκαλάκη Μυτιληναίου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Βαρδής Βαρδινογιάννης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά, ο κ. Ανδρέας Τσούνης και η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Ινώ Κωνσταντοπούλου και Λίζα Έβερτ.

Αντώνης και Έλενα Λυμπέρη

Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Λάουρα Λαλαούνη, Τατιάνα Μπλάτνικ

Έφη Βλάμη, ένα από τα αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», μέλος του επιτελείου της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», και πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με αμαξίδιο για 6η φορά φέτος.

Αθανασία Μαρινάκη

Βασίλης και Ρόη Αποστολοπούλου

Φωτογραφίες studio Panoulis

Read More

And More