Ερωτική αντιζηλία πίσω από το έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα [vid]

Το θρίλερ με τις δύο γυναίκες ξεκίνησε στις 24 Οκτώβρη. Η άτυχη 48χρονη από την Κίνα, που έμενε χρόνια στην Ελλάδα, είχε εξαφανιστεί. Ο εργοδότης της και πρώην σύντροφός της την αναζητούσε για δύο ημέρες χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα είχε πάει με έναν φίλο του στο διαμερισμά της με κλειδιά που υποστήριξε ότι είχε. Άνοιξε και μπήκε και έψαξε με τη βοήθεια του φίλου του και δεντη βρήκε. Το σπίτι έμοιαζε άδειο. Τα παράπονο τον γειτόνων όμως που έκαναν λόγο για μια δυσάρεστη μυρωδιά που έβγαινε από το σπίτι τους οδήγησε και πάλι εκεί. Αυτή τη φορά αφού έψαξαν καλύτερα βρέθηκαν μπρσοτά σε ένα απότρόπαιο θέαμα. Η μοδίστρα ήταν νεκρή, τυλιγμένη μέσα σε σακούλες.

Στα δικαστήρια, προκειμένου να απολογηθεί, μεταφέρθηκε, συνοδεία αστυνομικών, η 27χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές που φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την ερωτική αντίζηλό της.

Όπως έγινε γνωστό μετά από έρευνα, το θύμα διατηρούσε στο παρελθόν ερωτική σχέση με τον εργοδότη της. Όταν οι δυο τους χώρισαν, ο άντρας σύναψε νέα σχέση με μία νεότερη γυναίκα, μία 27χρονη ομοεθνή του από το Μπαγκλαντές.

Ο άντρας που υπήρξε το “μήλον της έριδος” μίλησε στην Tatiana LIve:

Read More

And More