Eurovision 2016: Όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό

Τελείωσε ο Α’ Ημιτελικός του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, με την Ελλάδα να βρίσκεται εκτός του διαγωνισμού για πρώτη φορά. Οι Argo πάντως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη Στοκχόλμη.

Στις 22:00 ακριβώς ξεκίνησε ο διαγωνισμός με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου να καλησπερίζουν τους Έλληνες τηλεθεατές από το στάδιο Globe Arena, εκεί που πραγματοποιείται ο 62ος διαγωνισμός της Eurovision.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου λίγο πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός
Η έναρξη του φετινού διαγωνισμού έγινε από τον περσινό νικητή με τη συνοδεία παιδικής χορωδίας όπου όλοι μαζί τραγούδησαν το “Heroes” το τραγούδι που έφερε πέρσι το τρόπαιο στη Σουηδία.
O Mans λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision

Πρώτη χώρα που εμφανίστηκε ήταν η Φιλανδία, και αμέσως μετά ακολούθησε η Ελλάδα. Το άγχος του ξεπεράστηκε γρήγορα και ξεσήκωσαν το κοινό τόσο με το τραγούδι όσο και με τη χορογραφία την οποία επιμελήθηκε η Μαρία Λυραράκη. “Το τραγούδι μας είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους που αγαπάνε την μουσική” δήλωσαν αμεσώς μετά το τέλος του τραγουδιού της οι Argo.

Δες εδώ το βίντεο από την εμφάνιση της Ελλάδας:

Τα μεγαλύτερα και πιο κολακευτικά σχόλια στα social media μέχρι στιγμής έχει πάρει ο τραγουδιστής από την Ουγγαρία. Τα σχόλια δεν αφορούν τόσο το τραγούδι όσο για την… ομορφιά του.

Στην ένατη θέση εμφανίστηκε το φαβορί της φετινής Eurovision, ο Ρώσος εκπρόσωπος τραγουδιστής Sergey Lazarev. Το show που έκανε πάνω στη σκηνή κυριολεκτικά εντυπωσιάσε αποκομίζοντας πολλά θετικά σχόλια. Την σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού της Ρωσίας έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός σε ένα τραγούδι που έγραψε ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος.

Από τις πιο σέξυ εμφανίσεις ήταν αυτή της Αρμενίας.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε ακριβώς στις 23:50 και η Ευρώπη περιμένει την τελική απόφαση για τις 10 χώρες που προκρίνονται στο τελικό.

Read More

And More