Eurovision 2016: Τραγουδιστής βουτάει γυμνός στα παγωμένα νερά της Σουηδίας. Ποιος είναι;

Την…”κρυάδα” της Eurovsion πήρε κυριολεκτικά ο τραγουδιστής που συμμετέχει φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision. Ο λόγος για τον Ολλανδό εκπρόσωπο, Dowe Bob, ο οποίος διαγωνίζεται απόψε στον Α’ Ημιτελικό του διαγωνισμού.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να προετοιμαστεί για το οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να μην μείνει στα … κρύα του λουτρού, έριξε μια βουτιά σε λίμνη της Σουηδίας. Μόνο που ξέχασε να φορέσει το… μαγιό του και ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την στιγμή που κάνει βουτιά έτσι όπως τον γέννησε η μαμά του.

Την φωτογραφία δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Οπότε η συγκεκριμένη γυμνή βουτιά έγινε κυρίως για να προκαλέσει. Όλοι στη Eurovision μιλούν για την προκλητική συμπεριφορά του Ολλανδού τραγουδιστή που προσπαθεί να κερδίσει ψήφους και να συζητηθεί το πρόσωπο του με κάθε τρόπο.

Ο Ολλανδός εκπρόσωπος Dowe Bob

Γιατί εκτός από τη γυμνή φωτογραφία ο Dowe Bob απασχόλησε με την κόντρα που δημιούργησε με τον τραγουδιστή του Ισραήλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σωματείου της Eurovision INFE GREECE, όλα ξεκίνησαν όταν ο Douwe Bob σε συνέντευξη του είπε ότι ο τραγουδιστής από το Ισραήλ ήταν «δασκαλεμένος» να ξεπηδά σε όλες τις φωτογραφίες και τις κάμερες (όπως έκανε κάποτε η Ρουσλάνα). Αυτή η δήλωση έφτασε στα αυτιά του Ισραηλινού εκπροσώπου ο οποίος του απάντησε «Ηρέμησε λίγο,αδερφή. Μπορεί να είναι σταρ στην Ολλανδία, αλλά δεν θα γίνει πουθενά αλλού»

Φυσικά το θέμα έχει απασχολήσει διάφορα κουτσομπολίστικα έντυπα, αλλά και τους ίδιους τους φαν, οι οποίοι -όπως συνηθίζουν- πήραν το μέρος του ενός ή του άλλου, με επικριτικά, καυστικάκαι άλλου είδους σχόλια.

Read More

And More