Eurovision 2017: Η ”μάχη” της Demy στην Ουκρανία

Με πολλά προβλήματα για την ελληνική αποστολή ολοκληρώθηκε η χθεσινή δεύτερη πρόβα τζενεράλε και η Demy αναγκάστηκε να ανέβει ξανά στη σκηνή και να παρουσιάσει το τραγούδι της. Αιτία; Τα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν στον ήχο.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη πρόβα οι κριτικές επιτροπές έδιναν τις βαθμολογίες τους και γι’ αυτό το λόγο η Demy αναγκάστηκε να τραγουδήσει ξανά το This is Love στη σκηνή της Eurovision. Αλλά ούτε και την δεύτερη φορά τα προβλήματα στον ήχο διορθώθηκαν, αν και ο ήχος που έβγαινε ήταν πολύ καλύτερος από την πρώτη φορά. Ωστόσο, η Demy δεν χάνει την αισιοδοξία της, περιμένει όλα να έχουν διορθωθεί ως απόψε το βράδυ και είναι έτοιμη με το παραμύθι της αγάπης της να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Αν και αγχωμένη, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, η Demy είναι έτοιμη να δείξει σε όλη την Ευρώπη όλα αυτά που ετοίμαζε μαζί με την ομάδα της τους τελευταίους μήνες και να ξετυλίξει την ιστορία αγάπη της στη σκηνή της Eurovision.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Με την ολοκλήρωση των προβών στα προγνωστικά η Ιταλία εξακολουθεί να είναι το απόλυτο φαβόρι, με την Πορτογαλλία να ακολουθεί και αμέσως μετά την Βουλγαρία.

Η δική μας Demy βρίσκεται μέσα στην δεκάδα, αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

Μια εντυπωσιακή χορεύτρια θα μας υποδεχτεί στον 62ο διαγωνισμό της Eurovision. Αμέσως μετά στην εντυπωσιακή σκηνή τελευταίας τεχνολογίας, θα εμφανιστεί ένας τραγουδιστής από την Ουκρανία ο οποίος σε πιο hiphop ρυθμούς θα μας καλωσορίσει στην πόλη του Κιέβου.

Φέτος η ομάδα των παρουσιαστών δεν έχει καμία γυναίκα, και η αντροπαρέα των Ουκρανών θα μας εξηγήσει τους κανονισμούς και μετά θα ξεκινήσει το μέρος του διαγωνισμού. 18 χώρες θα διαγωνιστούν στον Α’ Ημιτελικό και μόλις 10 θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο του τελικού.

Η Ελλάδα εμφανίζεται στην 10η θέση, μια θέση όπου στατιστικά θεωρείται γούρικη για την ελληνική συμμετοχή.

Η έκπληξη των διοργανωτών θα είναι στο διάλειμμα, όπου η περσινή νικήτρια της Eurovision, Jamela, θα ερμηνεύσει το τραγούδι με το οποίο κέρδισε το διαγωνισμό σε μία διαφορετική εκτέλεση.

Read More

And More