Eurovision 2017: Η πρώτη επίσκεψη της Demy στο Κίεβο! [pics]

Στην Ουκρανία για να γυρίσει τα τρία video clips για τα τραγούδια που θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό, ώστε να βρεθεί αυτό που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, είναι αυτές τις μέρες η Demy. Η υποψήφια της Ελλάδας για το διαγωνισμό της Eurovision 2017 δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί στη σκηνή στο Κίεβο και απολαμβάνει όλη τη διαδικασία.

Η Ελλάδα θα πάρει μέρος στην φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Κίεβο από τις 9 έως τις 13 Μαΐου, με ένα τραγούδι που θα επιλέξει το κοινό ανάμεσα σε 3 προτάσεις. Και τα τρία τραγούδια που έχουν γραφτεί για την Demy, την έχουν ενθουσιάσει και τώρα αναμένεται να γίνει και η οπτικοποίησή τους, ώστε το κοινό να επιλέξει το καλύτερο.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, η Demy με όλη την ομάδα βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας και ανέβασε μάλιστα και τις πρώτες φωτογραφίες στο Instagram. Να σε ενημερώσω βέβαια, πώς η Demy συνεχίζει παράλληλα και τις επιτυχημένες παραστάσεις του Mamma Mia, και αυτός είναι ο λόγος που το ταξίδι στο Κίεβο πραγματοποιείται στις αρχές της εβδομάδας, που δεν έχει παραστάσεις.


Τέλος, η ΕΡΤ θα παρουσιάσει το επόμενο διάστημα σε ειδική εκπομπή τα τραγούδια τα οποία θα τεθούν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το τηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό. Τα τραγούδια θα αποκαλυφθούν στις αρχές Μαρτίου, θα έχουν αγγλικό στίχο και θα ηχογραφηθούν σε συνεργασία με τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ.

Read More

And More