Έχασε την κηδεμονία του 16χρονου γιου της η Madonna – Στα πατώματα μετά την απόφαση

Άσχημα τα νέα για την Madonna. Η γνωστή τραγουδίστρια έπεσε στα πατώματα για να κρατήσει κοντά της τον 16 χρονο γιο της Ρόκο, αλλά τελικά δεν κατάφερε τίποτα. Το δικαστήριο της Νέας Υόρκης ήταν καταπέλτης για την βασίλισσα της pop και μετά και από την ξεκάθαρη επιθυμία του γιου της να μείνει με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι, το τοπίο ξεκαθάρισε.

‘Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 2015, όταν ο 15χρονος Ρόκο έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με την 58χρονη σταρ, στις ΗΠΑ και πήγε στον πατέρα του, στην Μεγάλη Βρετανία, αρνούμενος πεισματικά να επιστρέψει πίσω στην Madonna. Το λόγο πήραν τα δικαστήρια και στις δύο χώρες, με τη διαμάχη ανάμεσα στην μάνα, τον πατέρα και το γιο να συνεχίζεται επί μήνες και την τραγουδίστρια σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση… (Μην ξεχνάς το μεθύσι της Madonna σε συναυλία της).

Ωστόσο, το δικαστήριο ανέλαβε να βρει την καλύτερη λύση για τον γιο του πρώην ζευγαριού. Και φυσικά αποφασίστηκε πως ο Ρόκο θα μείνει με τον πατέρα του. Αν και λεπτομέρειες δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρθηκε πως το πρώην ζευγάρι συμφώνησε στην απόφαση

“Το πρόβλημά τους για την επιμέλεια διευθετήθηκε”, δήλωσε, στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο εκπρόσωπος Τύπου του δικαστηρίου, ενώ την απόφαση αποκάλυψε ο δικηγόρος του Γκάι Ρίτσι.

Έξαλλη, η Madonna αντέδρασε με ένα μήνυμα στα social media, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία της με φούτερ και έγραψε: “επειδή, κάποιες φορές, η μητέρα πρέπει να είναι σκύλα”… και να της συμπεριφέρονται ως βασίλισσας. Και πρόθεσε μια ακόμη φωτογραφία με τα παιδιά της λέγοντας: “Πάνω από όλα είμαστε οικογένεια”.

Because sometimes soccer Mom’s need to be a …….,.,,……..@mertalas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

And be treated like a……………@mertalas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

We are family! no matter where we are in the! @stevenkleinstudio

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις



Read More

And More